Ensemblen

Erika Spur


Uppvuxen i Skellefteå men integrerad skånska sedan många år. Redan i första klass var ”roliga timmen” bästa ämnet med Magnus & Brasse som förebilder. 15 år som squaredance-caller gav ytterligare scenvana innan revyn blev ny passion! I Helsingborgsrevyn är hon även engagerad i marknadsgruppen. Erika är tjänstledig från arbetet som projektledare på IKEA Food för att ”på äldre dar” läsa på universitet.”

John Ebbesson


John har många strängar på sin lyra – eller ska man säga keyboard? Genommusikalisk före detta keyboardist i dansbandet Candela som nu mera spelar i Linda Lyckemyr & the New Family.

John gör även delar av danskoreografin
​​​​ i revyn.

Lena Björklund


Pratglad och lätt disträ tidsoptimist som gärna njuter ett glas gott Shiraz. Notoriskt morgontrött administratör – kanske tur att revyn spelas på kvällstid! Lena älskar dans, teater och spex, och förekommer ofta som statist i både film och på TV.

Vi har kunnat se Lena i bl a Wallander, Anders & Måns, Bron och ett flertal reklamfilmer. 

Peter Ekström


Rastlös men envist positiv Höganäsare.Är väl rotad i den skånska myllan, trots att Stockholm är födelseorten.En matlagare av rang, men en undermålig motionär.Under studietiden i Lund var Peter flitigt verksam som spexare.På senare år har han mest beträtt scenen som föreläsare och moderator.Peter hävdar att han är introvert, utan att någon tror honom.

Madeleine Fridolf


En redig Helsingborgstös med en uppgift i livet: att få alla i sin omgivning glada.

Gillar att klä ut sig och köra en liten spontanshow så fort tillfälle ges… på kalas, fester eller bara för att det är fredag.
Madde är en sprudlande glädjespridare, som inte ser några problem i livet.
Hon lever efter mottot: Hur svårt kan det va?
Till vardags driver Madde en ICA-butik tillsammans med sin man samt vikarierar som resurs på skola.

Sami Malmros


Sami är 50 år ung och bosatt i Helsingborg.

Han har ett långt förflutet scenliv där han både stått på scen och även i många fall både producerat och regisserat föreställningarna.
Sami har jobbat med allt från traditionella revyer till sommarlustspel och krogshower i Älmhult, Ängelholm och Helsingborg och han är van att regissera och koreografera både sig själv och andra.

Anna Dror


Mångsidig halvisraelisk kulturutövare från Uppland som älskar yoga, fika, att påta i trädgården och dyka.Reseälskande Anna har jobbat som showartist i 6 länder (!) och är utrustad med en stor portion nyfikenhet och massor av energi.Denna revyräv tillika musikalnörd trivs lika bra i glitterklänning draperad på en flygel som i clownutstyrsel på väg mot nya uppdrag.Anna står även bakom delar av koreografin.

Lennart Jensen


Ordvitsande revyentusiast med videohyllan full av svenska och danska revyklassiker.
Jobbar till vardags med återvinning, men lovar att de flesta av årets skämt är nya. Uppväxt på ett gym, står fortfarande med båda fötterna på löpbandet. Lennart är initiativtagaren bakom Helsingborgsrevyns återkomst 2011.