Ensemblen

Lena Björklund


Lena har varit med sedan starten 2011.
Pratglad , morgontrött utbildningsadministratör. Kanske tur att revyn spelas på kvällstid! Lena älskar dans, teater och spex, och förekommer som statist i både film, på TV och reklamfilm.

Erika Boltenstern


Erika har varit med sedan starten 2011.

Uppvuxen i Skellefteå men integrerad skånska sedan många år.Redan i första klass var ”roliga timmen” bästa ämnet med Magnus & Brasse som förebilder. 15 år som squaredance-caller gav ytterligare scen- och dansvana innan revyn blev en ny passion. Ett mer nykommet intresse är golfen, där det ofta – men inte alltid – också går som en dans.

John  Ebbesson


John har många strängar på sin lyra, eller rättare sagt keyboard. Genommusikalisk före detta keyboardist i dansbandet Candela. Spelar numera i countrybandet Highway 40. John medverkar i Champagne Safari 2023, och har tävlat i både country-SM och revy-SM.  Förutom att stå på scenen i Helsingborgsrevyn hjälper han ensemblen att studera in revyns danssteg. 

Madeleine Fridolf


En redig Helsingborgstös som älskar att få alla i sin omgivning glada. Gillar att klä ut sig och köra en liten spontanshow så fort tillfälle ges som på kalas, fester eller bara för att det är fredag. Madde är en sann glädjespridare  som lever efter mottot " Hur svårt kan det va"? Tillsammans med sin man Mikael driver Madde ICA-butiken i Förslöv.

Daniel Hedenborg


Art director med egen snickarverkstad i villan i Helsingborg. Daniel slår gärna ett slag för intresset kampsport; han leder boxpass på Friskis&Svettis. Småbarnsfar som älskar att uppträda på barnkalas, som trollkarl, med det magiska namnet El Cabel. Är kanske ingen sång- och dansman, men trivs utmärkt på revyscenen, med trolleri och talroller.

Lennart Jensen


Lennart är initiativtagaren bakom Helsingborgsrevyns återkomst 2011. Ordvitsande revyentusiast med videohyllan full av svenska och danska revyklassiker. 
Jobbar till vardags med återvinning, men lovar att de flesta av årets skämt är nya. Uppväxt på ett gym, står fortfarande med båda fötterna på löpbandet. 

Amalia Lägermo


Jönköpingstjej som upptäckt Skåne via studier och hittat hem i Helsingborg. Amalia jobbar som koordinator för insamlingsarbete på Erikshjälpens barnrättsorganisation. Mångsysslare inom kreativt skapande; Amalia har hållit på med musik sedan hon var 4, virkar, stickar kläder, tillverkar smycken, målar, tillverkar möbler med mera. Hon har alltid känt en dragning till scenen – och tar nu steget fullt ut som medlem i Helsingborgsrevyns ensemble.


Daniel Stolt


Daniel är killen som flyttar till landet i stället för att flytta från det. Uppväxt i Helsingborg nära Sundspärlan, men har nu slagit ner bopålarna i Ekeby. Daniel har alltid känt att musiken drar i honom lite extra. Spelar i ett band på fritiden, har medverkat i Chess, musikalen som sattes upp i Helsingborg häromåret. Nu gör han comeback i Helsingborgsrevyn.