Ensemblen

Lena Björklund


Lena har varit med sedan starten 2011.
Pratglad , morgontrött utbildningsadministratör. Kanske tur att revyn spelas på kvällstid! Lena älskar dans, teater och spex, och förekommer som statist i både film, på TV och reklamfilm.

Erika Boltenstern


Erika har varit med sedan starten 2011. Uppvuxen i Skellefteå men integrerad skånska sedan många år. Redan i första klass var ”roliga timmen” bästa ämnet med Magnus & Brasse som förebilder. 15 år som squaredance-caller gav ytterligare scenvana
innan revyn blev ny passion! Erika är tjänstledig från arbetet som projektledare på IKEA Food för att ”på äldre dar” läsa på universitet.”

John  Ebbesson


John har många strängar på sin lyra, eller rättare sagt keyboard. Genommusikalisk före detta keyboardist i dansbandet Candela som nu mera spelar i Linda Lyckemyr & the New Family. John är även revyns koreograf. 

Peter Ekström


Rastlös men envist positiv Höganäsare. Väl rotad i Skåne, trots att Stockholm är födelseorten. Matlagare av rang, men en undermålig motionär. Under studietiden i Lund var Peter flitigt verksam som spexare. Peter hävdar att han är introvert, utan att någon tror honom.      

Madeleine Fridolf


En redig Helsingborgstös som älskar att få alla i sin omgivning glada. Gillar att klä ut sig och köra en liten spontanshow så fort tillfälle ges som på kalas, fester eller bara för att det är fredag. Madde är en sann glädjespridare  som lever efter mottot " Hur svårt kan det va"? Tillsammans med sin man Mikael driver Madde ICA-butiken i Förslöv.

Daniel Hedenborg


Informationsproducent med egen snickarverkstad i villan i Helsingborg. Daniel slår gärna ett slag för intresset kampsport; han leder boxpass på Friskis&Svettis. Småbarnsfar som älskar att uppträda på barnkalas, som trollkarl, med det magiska namnet El Cabel. Är kanske ingen sång- och dansman, men trivs utmärkt på revyscenen, med trolleri och talroller.

Lennart Jensen


Lennart är initiativtagaren bakom Helsingborgsrevyns återkomst 2011. Ordvitsande revyentusiast med videohyllan full av svenska och danska revyklassiker. 
Jobbar till vardags med återvinning, men lovar att de flesta av årets skämt är nya. Uppväxt på ett gym, står fortfarande med båda fötterna på löpbandet. 

Amalia Lägermo


Jönköpingstjej som upptäckt Skåne via studier och nu hittat hem i Helsingborg. 
Butikschef för secondhand-butik inom Pingstkyrkan och matte till tamråttorna Jonas och Phteven. Mångsysslare inom kreativt skapande; Amalia har hållit på med musik sedan hon var 4, virkar, stickar kläder, tillverkar smycken, målar, snickrar möbler med mera. Hon har alltid känt en dragning till scenen – och i Helsingborgsrevyn kommer hon utan tvekan att få utlopp för sin konstnärlighet.